Auto&Anders.nl

Welkom, u bent nu op de bandensite van autoenanders.nl. Hier kunt u veilig, goedkoop en snel online uw autobanden kopen.Onze automaterialen, banden en al onze overige producten en accessoires zijn hier weliswaar hetzelfde, maar verder is alles anders. Want wij zijn niet de zoveelste vestiging van een onpersoonlijke keten, maar een modern en zelfstandig bedrijf. Wat u ook kiest, de prijs is hier altijd hetzelfde: namelijk de laagste! Wij leveren A-kwaliteit producten! Bovendien kunnen wij de banden en automaterialen goedkoop en vakkundig voor u monteren. Ook kan Auto en Anders voor u uitlijnen.Terwijl u wacht kunt een lekker bakje koffie nuttigen in onze gezellige koffiehoek.

Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar als u ons nodig heeft. Als u ons belt wordt u direct geholpen. Wij zijn telefonisch van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Bel maar eens, en overtuig u dat het ook Anders kan.

Op onze gebruiksvriendelijke websites kunt u dag en nacht terecht om uw bestelling te plaatsen. Dat gaat via onze SSL-gecertificeerde webwinkel. Dat certificaat staat garant voor betrouwbaar en veilig internetwinkelen. Om te betalen kunt u kiezen uit een van de verschillende gangbare methoden die garant staan voor een veilige betaling.
 

Onderdeel van Auto en Anders

Auto en Anders is een groothandel in automaterialen, banden en accessoires en is actief voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Binnenkort gaat de automaterialensite van Auto en Anders online.

Powered by PTTP NEDERLAND

One Reply to “Auto&Anders.nl”

  1. I抦 not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later on. Many thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »